Biologische slagerij Haverkort

Biologische slagerij Haverkort

Welkom bij ambachtelijke slager Haverkort

Wie van lekker en verantwoord eten houdt voelt zich bij Slagerij Haverkort helemaal thuis. Als prioriteit staat bij Herman Haverkort en zijn team welzijn van dier en mens bovenaan. Dat verantwoord eten ook lekker en eerlijk kan zijn, bewijzen zij iedere dag weer

Vertrouwd vlees

Al ons vlees komt van biologische boerderijen. Lekker, gezond en betrouwbaar.Van hoge kwaliteit en goed van smaak. En dat proef je!

Ons kalfsvlees

Komt van biologische boerderij Ecofields te Wekerom.

Ons rundvlees

Komt van biologische vleesveebedrijf Ko kalf met boerderijen op de Veluwe. Het rundvee is van het ras Blonde d'Aquitaine, een vleesras dat bekend staat om de fijnheid en kwaliteit van het vlees.

Ons varkensvlees

Komt van biologische varkenshouderij 't Conde uit Dedemsvaart. Deze Bio-varkens mogen vaker het land in, worden gehouden op stro en hebben een vrijer leven.

Onze kip

Is een echte biologische Polderhoen uit de Flevopolder. De kuikens van de Polderhoen worden grootgebracht met speciaal voer, rijk aan kruiden en granen. De dieren hebben de ruimte om rond te scharrelen en groeien op in hun eigen tempo. De kuikens worden groot in hun natuurlijke leefomgeving. Daarom hebben deze polderhoenders stevig vlees en een ouderwets fijne smaak.

Bekijk het assortiment ›

Biologische slagerij Haverkort
  • Biologische slagerij Haverkort
  • Assendorperstraat 49
    8012 DE Zwolle
  • 038 - 421 69 86